Win prijzen in de Dromerij!

Net als voorgaande edities zal er tijdens de beurs weer een loterij plaatsvinden. Iedereen kan meedoen! De prijzen worden ter beschikking gesteld door verschillende startende ondernemers en sponsoren!

Vanwege het thema ‘Groei door te durven dromen’ dat aan de beurs verbonden is, en omdat elke standhouder zijn droom achterna gaat, hebben wij dit jaar onze loterij tot de Dromerij omgedoopt. Met deze Dromerij willen wij de dromen die u heeft, uit  laten komen.

Hoe kan je kans maken op de prijzen?
1. Bij een bezoek aan de beurs ontvang je per persoon één lot om mee te doen aan de Dromerij. De deelname aan de Dromerij is net als de entree voor de beurs gratis!
2. Wanneer je deze beurskrant meeneemt, vergroot je de kans op een prijs. Als je de beurskrant aan ons kunt laten zien, ontvang je namelijk een extra lot!
3. Op 28 mei reed de projectgroep tussen 11 en 15 uur door het centrum van Apeldoorn met een bed op wielen. Dit alles in het thema ‘Groei door te durven dromen’. Wellicht ben je ons in het centrum tegengekomen en heb jij jouw droom opgeschreven! Als je dit gedaan hebt, gaan wij ons uiterste best doen om jouw droom werkelijkheid te laten worden!

Waarom jij mee zou moeten doen aan de Dromerij?
Omdat de hoofdprijs een weekendje weg is voor maar liefst vier personen! Het land van Jan Klaassen heeft deze super droomprijs ter beschikking gesteld en jij kan deze winnen! Tijdens dit weekendje weg krijg je ook twee dagen toegang tot het attractiepark van Het land van Jan Klaassen. Wie wil dit nou niet?!

De winnaar van de hoofdprijs zal op 4 juni rond 17 uur bekend worden gemaakt! Zorg dus dat je er bent en ontvang je prijs! De overige prijswinnaars zullen in de week na de beurs een bericht ontvangen! Ook zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt op de website en op Facebook. Dus houdt deze goed in de gaten!

Kom langs op de beurs en maak kans op prijzen bij de Dromerij!

Tot 4 juni!