Organisatie team

Bij het organiseren van de Starting Smart Together beurs werk ik samen met de HAN, specifiek de minor Evenement Management. Elk half jaar staat een team van 5 a 6 studenten klaar om samen de komende beurs te organiseren. Hieronder stelt het team van de beurs Elst zich aan je voor:

Team

Marjolein:

Goedendag! Mijn naam is Marjolein en ik volg de opleiding International Business & Languages en zit in mijn laatste jaar van deze studie. Net als mijn andere groepsgenoten volg ik met plezier de minor Evenementenmanagement aangezien het organiseren van activiteiten helemaal mijn ding is. Het opzetten van je eigen bedrijf is populairder dan ooit tevoren. Hierdoor spreekt de Starting Smart Together beurs mij erg aan omdat je in contact komt met ‘beginnende’ ondernemers die de sprong in het diepe hebben gemaakt. Als bijbaan werk ik als online marketeer bij een vergelijkswebsite. Mijn droombaan is om bij een evenementenbureau te werken waar ik mijn passie voor talen kan uitoefenen.

Quote: “The way to get started is to quit talking and begin doing.” ― Walt Disney Company

Laura:

Hallo! Mijn naam is Laura Bruins, ik zit op dit moment in het laatste jaar van mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management die ik volg in Nijmegen. Naast mijn opleiding ben ik werkzaam in de horeca als bedieningsmedewerkster in een restaurant. Tevens ben ik echt een sportfanaat en beoefen zelf de sport volleybal, waar ik veel tijd en energie in steek. Vanuit mijn opleiding heb ik altijd al affiniteit gehad met het organiseren van diverse evenementen, daarom vind ik het een leuke uitdaging om voor de Starting Smart Together beurs aan de slag te gaan. De Starting Smart Together beurs biedt de ondernemers als het ware een klein podium waar op ze zichzelf kunnen presenteren en profileren.

Maarten:

Hee! Maarten Vervenne is de naam en volg momenteel het vierde een laatste jaar van de opleiding Academie Lichamelijk Opvoeding (ook wel de ALO) in Nijmegen. Naast de opleiding heb ik een bijbaan als kelner in de Live Piano bar te Nijmegen en alle overige tijd steek ik met volle overgave in het sporten, iets waar ik nooit genoeg van krijg. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met de verdedigingssporten waar ik tot op heden nog steeds met veel enthousiasme mee bezig ben. Vanuit mijn opleidingsperspectief is het een andere kant op dan waar in eerste instantie aan gedacht wordt en dat is precies waar ik ook voor sta. ‘Out of the box’ stappen, niet mee gaan met de kudde maar voor jezelf kiezen. Het opstarten van een eigen onderneming is daarbij dus een mooi en passend voorbeeld en daarom past de beurs Starting Smart Together ook goed binnen het perspectief wat ik graag benadruk. Ondernemers die zichzelf op de kaart zetten door het presenteren en profileren op ieder hen eigen manier.

Cynthia:

Hallo, mijn naam is Cynthia Turpijn. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Communicatie die ik volg aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, in Arnhem. Momenteel doe ik de minor EvenementenManagement in Nijmegen. Ik heb voor deze minor gekozen, omdat ik in het verleden vaker een kleinschalig evenement heb georganiseerd. Ik wil mij graag specialiseren in het organiseren van goede evenementen en hier uiteindelijk een baan in vinden. Het organiseren van de Starting Smart Together beurs is ontzettend leerzaam en vooral erg leuk. Dit zijn ook de typische kenmerken van de beurs. Naast school ben ik ook al 8 jaar werkzaam bij Bakker Bart, waar ik nog steeds veel leer en mijzelf ook steeds meer ontwikkel. De vaardigheid, inzicht krijgen, heb ik door de jaren heen verbeterd tijdens mijn werk en die kan ik nu inzetten tijdens het organiseren van de Starting Smart Together beurs.

Tom:

Hallo ik ben Tom Wouterse en volg de opleiding Logistiek en Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De keuze voor de minor Evenementenmanagement was daarom snel gemaakt; er zijn een hoop overeenkomsten tussen de logistiek en het organiseren van een evenement. Daarbij vind ik het ook gewoon heel leuk om te doen!!  Wat meer over mezelf: geboren en getogen in het Brabantse dorpje Haren, ben 24 jaar oud en als bijbaantje werk ik inmiddels alweer 10 jaar op een varkenshouderij. Gezelligheid staat bij mij hoog in het vaandel en dat is ook zeker een aspect wat terug gaat komen op de komende editie van Starting Smart Together beurs! Wij als projectgroep zijn inmiddels al enthousiast  bezig en hard op weg met de voorbereidingen hiervan. Laten we er met z’n alle een geslaagde beurs van maken de 16e van januari!!

Andries:

Hallo! Ik ben Andries Wesselingh, geboren en getogen in Wijchen en zit op dit moment in het vierde jaar van de opleiding bedrijfskunde MER (management, economie en recht). Deze opleiding volg ik op Avans hogeschool in s’ –Hertogenbosch waar ik als bijbaantje ook altijd te vinden ben op open dagen. Hierdoor is ook mijn interesse gewekt om te kijken naar wat er zich allemaal achter de organisatie van een evenement speelt en op die manier ben ik bij de minor evenementenmanagement terecht gekomen. Ik had al brede interesses en affiniteit met ondernemerschap, welke beide alleen maar zijn versterkt door mijn opleiding. Ik vind het organiseren van de Starting Smart Together beurs is dus niet alleen een mooie uitdaging, maar zeker ook een hele leuke!

Quote: ‘’Positive anything is better than negative nothing.’’ – Elbert Hubbard