Workshops

Op de beurs worden verschillende workshops aangeboden door standhouders. Hieronder zie je wanneer welke workshop is en in welke ruimte. Het is niet nodig om je in te schrijven en je mag meedoen aan alle workshops. 

Workshopruimte 1

14.00 uur Capriolo Coaching (stand 53)
Equanimity-stressreductie-training
Ben je benieuwd wat een Equanimity-training voor jou kan betekenen? In deze mini-workshop krijg je alvast een voorproefje! Je maakt in vogelvlucht kennis met de visie en de methodieken die in de training centraal staan. Daarnaast doen we een korte test en enkele oefeningen waar je zelf thuis mee aan de slag kan. Om je eerste stap te zetten op je pad naar een meer ‘balanced mind’!

14.45 uur Tuys Service en Gemak (stand 43)
Op zoek naar (werk) geluk?
Frank Boeijen zocht dat in Kronenburgpark, maar wij niet.  Transitiecompany biedt jou, aan de hand van het Happiness Performance Model  de gelegenheid om jouw werkgeluk te verkennen in gesprek met andere beursgenoten.
We gaan in gesprek, samen aan tafel! Op het tafelkleed zie je de gesprekselementen voor je uitgelegd. Aan jou, om onder begeleiding van Transitiecompany je werkgeluk zelf kort te verkennen.. en als dit naar meer smaakt? Nou, dan zien we je na het beursevent graag nog eens terug!
Transitiecompany biedt mensen in organisaties de kans om transities in deze tijd echt waar te maken.

Doe je mee? 

15.30 Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Coaching Hilda Heyman (Stand 56)
Maak je dromen waar, door optimaal gebruik te maken van je talent.
Wie ben jij, wat zijn je sterke kanten, waar liggen je grootste kansen en uitdagingen? Moet je je droom nog vinden of ken je hem al? Wat kun je het beste activeren om je dromen waar te maken? Ik geef je hierin een kijkje op basis van de Temperamentenleer. Vervolgens krijgen jullie een vragenlijst en kunnen jullie zelf ontdekken wat bij jòuw past.

 

16.15 uur Pensioen Blik (stand 18)
Een heldere blik op pensioen
Tijden zijn veranderd. Werknemers werken niet meer 40 jaar voor dezelfde werkgever. Pensioenen zijn versoberd. We leven gemiddeld langer en werken langer door. Maar, wat zijn de gevolgen voor uw persoonlijke financiële situatie? Heeft u voldoende overzicht en inzicht?
Tijdens de workshop geef ik een beeld van het pensioenlandschap in Nederland en geef ik tips hoe u kunt zorgen voor een goed financieel inzicht, nu en in de toekomst!

Workshopruimte 2

14.00 uur 361° (stand 35)
Leef je droom
Ontspan. Luister, bekijk, beleef je droom vanuit verschillende invalshoeken. Welke elementen neem je mee naar het heden? Doe mee en ervaar zelf wat deze meditatie jou oplevert. Je zit gewoon op een stoel en je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren. Laat je mailadres/visitekaartje achter en je ontvangt een mp3-versie van deze begeleide meditatie: dan kun je dit thuis ook nog een keer beluisteren!

14.45 uur Stralend & Krachtig met Yoga (Stand 38)
Yoga kennismaking
Wil jij gemakkelijk ontspannen, een natuurlijk gewicht, goede nachtrust, beter ademen, minder klachten en meer genieten? Of wil jij gewoon een ontspannen uurtje voor jezelf? Dan ben je nu aan het goede adres. Ingeborg Deichmann is gespecialiseerd in gemakkelijk ontspannen en spieren versterken. Ze werkt met kleine bewegingen die zorgen voor innerlijke rust en een stevige basis voor positieve veranderingen in een hectische leven.

15.30 uur Praktijk het Draaiend Wiel (stand 42)
Voeding voor je innerlijke Ik, d.m.v. een geleide-meditatie.
Laat woorden beelden worden. Laat beelden energie worden. Laat ze in je lichaam doordringen waardoor je ze gaat beleven. Zo kan je je ermee voeden en zal het je innerlijke balans en rust kunnen geven. En wie weet wat het voor jou nog meer kan betekenen. Kom ervaren wat een geleide-meditatie voor jou kan doen!

16.15 uur Praktijk Iny Heesen (stand 37)
Introductie workshop Mindfullness
Heb je een veeleisende baan, druk gezin, ben je mantelzorger, doe je een pittige studie, Intensieve hobby en of sport, heb je elke dag een drukke agenda? Komt het voor dat je het gevoel hebt dat je van alles ‘moet’? Wil je beter om kunnen gaan met stress, je beter kunnen concentreren, gelukkiger te worden, meer genieten, effectiever te werken, beter slapen, je beter kunnen ontspannen, minder te piekeren of je zorgen maken?
Kom dan naar de introductie workshop mindfulness! Tijdens deze workshop maak je kennis met mindfulness. Na een korte introductie, zullen je enkele basis oefeningen doen. Hierdoor kun je ervaren wat mindfulness is en deze oefeningen kun je vervolgens in je dagelijks leven gebruiken.

Workshopruimte 3

14.00 uur Kuipers Events (stand 32)
Organiseren van een event ‘Wat komt er bij kijken’.

14.45 uur Schoonheidssalon Natascha (stand 36)
Natuurlijke huidverzorging
Korte uitleg over de natuurlijke huidverzorging aansluitend met bruikbare tips voor thuis.

15.30 uur Sensistijl (stand 52)
Laat zien wat je waard bent!
Ben jij starter of switcher, man of vrouw, ondernemer, in between jobs of maak je een andere nieuwe start in je leven? Kijk eens in de spiegel. Is wat je ziet ook wat je bent? Ik ben Sensistijl, transformatiecoach. Ik help je moeiteloos te stralen in stijl. In een korte interactieve workshop daag ik je uit om dat wat jou uniek maakt te zien en te laten zien!

16.15 uur Knoop Belastingen (stand 24)
Belasting- en administratietips
Startersinfo belastingen/administratie

Workshopruimte 4

14.00 uur Vrouw & Essentie (stand 51)
Krachtig presenteren
Leiderschap, zichtbaar en authentiek zijn. Wil jij vol zelfvertrouwen presenteren met impact? Voor een zaal, voor een groep collega’s of klanten of in een 1 op 1 gesprek. Hoe zorg je voor een helder, kort en bondig verhaal. Hoe blijf je bij jezelf en kom je krachtig en prettig over. Je verhaal, je inhoud, manier van spreken en uitstraling zijn belangrijke factoren.  Ontdek in deze workshop hoe jij dit kunt doen.

14.45 uur Naar essentie (stand 57)
Een veranderingsproces: aanleiding voor meer werkplezier
Het hele leven draait om verandering, maar zodra er nieuwe werkprocessen worden ingevoerd heeft dat grote impact op management en medewerkers of op jou als ondernemer/zzp-er. Denk aan het overgaan naar zelfsturende teams, veranderende wetgeving en taakinhouden, of het starten van een eigen onderneming. Het vraagt om andere denkwijzen en andere handelswijzen. In deze workshop krijg je inzicht in hoe je Verandering positief kunt sturen naar meer werkplezier.

15.30 uur Ben … Onderweg (stand 54)
Vertrouw op jezelf. Klankschaalbeleving.
Interactief in resonantie. Ervaar de werking en het effect van klankschalen op je lichaam en welzijn en kom tot rust.

16.15 uur Carla en Paul van To Be
In hun bewogen leven Carla en Paul laten zien dat de naam van e beurs: Het kan wel! klopt. Zij vertellen in hun voordracht op boeiende wijze over hoe zij hun droom aan het verwezenlijken zijn en sluiten af met een signeersessie.